Office 365 pro plus bijna gratis aanschaffen.
U kunt legaal goedkope software van microsoft, virussoftware enz. kopen. Office 365 pro plus kunt u voor 3,99 euro per jaar gebruiken.

ICT-producten, exclusief voor leerlingen in het basisonderwijs

Klik op het plaatje van schoolspot hierboven voor meer informatie.

Ouders van leerlingen op onze school kunnen nu de software aanschaffen die onze leerlingen ook gebruiken tegen sterk gereduceerde prijzen. En daar zijn wij als school trots op.

Door het contract van onze school met APS IT-diensten, die centraal de software voor basisscholen in Nederland inkoopt, kunnen (de ouders van) onze leerlingen ict-producten aanschaffen via de internetwinkel SCHOOLSPOT.NL. Deze internetwinkel is al jaren exclusief de winkel voor studenten, maar vanaf mei 2006 zijn de poorten ook open voor het basisonderwijs. Met de software zijn leerlingen nu ook in staat thuis op de computer met dezelfde veilige, vertrouwde software te werken als op school. En dat tegen een spotprijs.

office365 is nu heel  goedkoop te verkrijgen. (€ 3,99 voor een heel jaar)
Office 365 bestaat uit word, powerpoint, excel enz.

Hoe werkt dit:
U gaat naar www.schoolspot.nl
Als u op inloggen klikt, kunt u een account aanmaken.
Als u een account aanmaakt, moet u ook aangeven op welke school uw kind zit.
U vindt de Prof. Mr. A. Anemaschool als u bij de woonplaats 's Gravenhage invult. ( niet Den Haag invullen)
Als u een account heeft aangemaakt, zal de school een bericht krijgen en u goedkeuring geven.
Dan kunt u office365 kopen voor € 3,99 voor een heel jaar aanschaffen. ( betalen met ideal)
U krijgt na 10 minuten een speciale inlog en wachtwoord om met het programma te werken.

U kunt ook een gratis programma downloaden om met word en powerpoint te werken.

Alleen moet uw kind bij het opslaan van de documenten een extra handeling uitvoeren.
Ze moeten het document om zetten naar office formaat
Dit gratis programma heet openoffice en  kunt u downloaden op: https://www.openoffice.org/nl/download/index.html

Prof. Mr. A. Anemaschool

Eindstede 4